Mesaj Sayısı : 481 Yaş : 32 Nerden : istanbul Kişisel İletin : Seni Seven KaLbe Zulüm Et Et Edebildiğin KadaR bütün yoLLar Senin Olsun Git GİdeBildiğin KAdar.... Lakap : melenq Kayıt tarihi : 06/11/08
Konu: NicKLER Paz Kas. 09, 2008 7:22 pm
pamuk prensesin üvey annesi uyuyan güzele elmayı verse, rapunzelin eline iğne batsa ve pamuk prenses kuleye kapatılsa nolurdu
* evrimdışı
Anılar biriktikçe sisleniyor aşklarda Yitiriliyorr serüven duygusu ki,o zaman şeytanımı koluma takıp gitmeliyim,yeni bir cehennem kurmalıyım kendime…
Dürümsün, çöp şişsin ve ayransın; insan bedenine hapsolmuş bir hayvansın.."
Seni Seven KaLbe Zulüm Et Et Edebildiğin KadaR bütün yoLLar Senin Olsun Git GİdeBildiğin KAdar....
DaTLu_mELeqM Admin
Mesaj Sayısı : 481 Yaş : 32 Nerden : istanbul Kişisel İletin : Seni Seven KaLbe Zulüm Et Et Edebildiğin KadaR bütün yoLLar Senin Olsun Git GİdeBildiğin KAdar.... Lakap : melenq Kayıt tarihi : 06/11/08
Konu: Geri: NicKLER Paz Kas. 09, 2008 7:23 pm
Kendini bi b*q sananLar.... Gerçekten Sandıqınız qibisiniz.. xD
Gözümden Akan YaşLar, Değerimi BiLmeyen ŞerefsizLere SadaKam oLsun ..!
sen iikii yüzLüsün … hangii tarafiina tüküreyim?!!
TakıLmış PLak Gbi Kendinizi TekrarLıyosunuzz ^^
YanLızLıık henüz 1bebeK qünden qüne büyüyecek !
ŞüpheciLiğimin seßeßi insanLar Ya da insan oLup insanLık dı$ı roL yapanLaR..!
İkinci EL Övqü TüccarLarı Varsın ßoL ßoL Konu$sun. ßénim Satacak MaLım Yok Ki Öwqüyé İhtiacım OLsun..!
Ruhumn fi$ini çekmk isdiOrm..!..
Elektronik etkiye şizofrenik tepki verdim sadece..!
DüqünLrde yanına qeLip seni dürterk "sıra sana qeLdi" diyen yaşLıLrdn sıkıLdıySn sende aynıSnı cenazeLrde onLara yap^^zuha xD
HisLerimdeN emiN değiLim,beLki pLatonik! FazLa sakindi Bu çocuK şimdi Bir ALkoLick!
PsikoLojim Bosuk :S Yayında Emei Geçen Her Kesn *** :@
Dışarda Bana Bakanlar Umrumda Olmaz Çünkü ben Normalim onLar AnormaL .!
aRamısa qiRene 1 teqmeee.. xD
SaNa kaR$ı Nötr =)
Tık..! Tık..! Kim o ?..! (-ßhen A$k..!-)ßi Si*Tir qiT yha.. !
' VodafoNe ne demi$??.. anı ya$a..! =)
.. ruHunuzZa veRneL dayaSam yumuşaRmı x|
Onun qüseL oLması iÇin makYaJ deqiL modifiye Lasım..! xD
' </3...Tércümanı yOk séssisLiqimin..!
- Ey salak qençLik.ßu kutsaL vatan msn'den-eMaiL'den atıLan mesajLarLa kurtuLmaz.ÖküzLüqün Lüzumu yok ... ^^ xD
bitmez dediğin sewda buraya kadarmış.meğer mewsim yaz değil yalancı baharmış...
qeLen qiDen ßeNi YoRmazz’! ßiTen Hic BirSeY ßaNa koYmaz...’!
nE kRal'ına qiDeRim nE alaYına, bi DuruM vaRsa Kral'ıda qeLiR ayaqıma aLayıDa
Aşk iki temel elementten oluşur, acı ve haz. Gerisi naz ve gaz...
Anladım Yalnızlıklar Geçici . .))
DaTLu_mELeqM Admin
Konu: Geri: NicKLER Paz Kas. 09, 2008 7:26 pm
qittim dié yüzünüz qüLmésin warLıım yétér huzursuzLua
Yorulduqum Sen DeiLsin __ Kendi Y0k oLuşLarım __
Ben şeni, son Rondo bisküvimi veyecek vede yolculuya çıktıyında aykandan ülkey çikolata yemeyecek kadar şok seviyoyum...
çook kırgınım uyusam geçer mi ? dizlerim çok kanadı büyüsem geçer mi??
hedefin ßensem her atı$ın karawana ..!!
DüşLerimde pusLu bir iNTiqam .. biLekLerimde bayaT bir inTihar öLünecek Bir şee YokmuşŞ seN gidince YaşaNacak ßişi oLmadığı KadaR ..
KorKuyorm nyden korkTumuu ßiLmeden..YaşıooRm aMa ne iÇinn yaŞadığımı ßiLmeden ..
Kimse bıRaKıp qiTmedy ki seNi yanLızLığı seÇen senSnn..qüNş dğMaK isTeRken KaRanLığı seÇen seNsin..!!
Şimdi seN yoqSn hiç Fark eTmezz BeN yiNe ayNı ben..aCının şkLi farhkLı Hç Farq eTmezz BeN yne KAYBEDEN . . !!
qiDişinin üsTünDen Kac qÜnN qeçTiqi uMrumda deqiL..neFes aLıb werMedini piLmi0rum şu aN
GéncLiqiné Güwénip Erkén Dérkén ßéLki Dé ELwéda ßiLé Diémézsin Gidérkén..!
Daa Onsuz 1 Hayad ßiLé HayaL Edémiosun Péki Ona NasıL Véda Edicéxin?
dönüşü yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßıraq ßu sevda ßöyLe kaLsın kadere isyan edemem artıq
Konu: Geri: NicKLER Paz Kas. 09, 2008 7:27 pm
Karde$Ler mecburen Karde$tir ama Arkada$Lar seçiLmi$ Karde$Lerdir
Sén İnsansan o İnsansa ßén dé Sansam N oLur kié..?
takma kéNdimDén can sıkıntım öncéDén ßéRiDİr ßir öLüm takıntım x)
Olduki RasT GeLdi Bana Bir Köşede Gözüme Bakıp UfukLara DaLMasın ŞeyTana TakLaLar Atmasın...!
İNsaN OğLu biR TuhaftıR HéR Sözü kaLdıRmaz Lan déRsin ZoRuNa gidéR sİKtir edeRsiN HOşUNa
SaÇıNın téLi kopmaSın, koRkarım ALLah muhaFaza!$éRéfiné iZin véRdim buqün kaLßimdéki hér muhaFıza
Kimler aldıysa bulup sakın geri getirmeyin Beni kimler sorduysa sizi görüp gülüp gitti deyin
Kimin éLindéSn,unutuLdn mu séndé sinSicé? çöZüm séndé canım zoR mu qéLdy ßu sonsuZ ßiLMéCé??
' qérçéqim warqén sahTémi qimsé önémsémés
!...ResmeTTiğiniz muTLuLuk en az DiğerLeri KaDar SaHTeydi...MeLek maskesi Takmı$ $eyTan öncekiLer gibi KaHPeyDi .
İki rayı gibiyiz bir tren yolunun..Yakın olması neyi değiştirir son istasyonun?..
<<|- usLanmaZ bu kaLp ! .. Kücüq biR aN icin ! {{ Bana Sewmei öqReT ! }}
Şimdi dersaneli olduk! Cevap anahtarını doldurduk! Yine yetmedi netimiz! KAHROLSUN SINAV SİSTEMİNİZ
Tam Sarildim Sen Darildin! Cok Nazlanma Yar Usandim! Sen 1 Adim ben 1 Adim! Ortada 1 Yerde Bulusalim =)
Kime ne ki ben kimim?.. Nereye yürüyorum?... Gönlümün bahçesine günde kaç çiçek dikiyorum ?...
ßénim OLan ßénimdir. ßa$kasında Gördüsén Vazqécmi$imdir. Géri Dönü$ü ßénsizLiktir
Düşündüm, ikimizin Çözümü Yok ! BuLdunda AnLatacak Yüzün mü Yok
Aqzı oLan déiL ßéyni OLan Konu$sun:B
Dış görünüşmLe yarqıLama yüreimLe aLqıLa taby yüreqn varsa
FaRKLı OLMa ÇaBaSı İçİNDe OLMaDıGıMDaN ÖtüRü FaRKLıYıM
ßen seninLe toprağa giderim diyenLeri Çok gördüm ..ßen öyLe diyenleri toprağa hep yalnız Gömdüm..
Kac déFa attırdınky kaLßimi 1déFada durdurasın
yaPtıĞım hiç biR Şey iÇin pisman değiLim..BüTün ÖfKem yapamaDıkLarıma..!
içine düştüğüm masalsı serüvenlerdir gamzelerime sonsuz hayatta can verenler
h£r$£y Yapßoz HaYaTım doLan GecMi$im yoq GeLeCegim YaLan a$ıGım SaNa 250 gRaM
bugün kalbine kaç gibi girdi en son konuk
Önümde melekten bozma şeytan, elinde soğuk tırpan
DaTLu_mELeqM Admin
Konu: Geri: NicKLER Paz Kas. 09, 2008 7:28 pm
RüyaLarımda mutLuyum...$ükür Ky kéNdimé köLéim ...
DiL até$tRr 1az suyLa sönDrüLmesi mümkündR TırnakLrNı a$ındRn çöZémédiqin ßu köR düqümdR
€Lden düşme sevdaLar değiL ßenim istediğim ya yüreğinin sahißi oLmaLıyım yada hiçßirşeyin..!!!
herkeZ sevqiye daiR biR$eyLeR saçmaLarKeN ßeN oNu ßuLdm..!!
öLdrecktm sni.. İncitecektim.. Unutacaktım.. Ama Lanet oLsn !! Kı-ya-ma-dım!! Oysa ben seni sewmeLere doyamadım …
uNutmadım sevgi sözcükLeRiNi ama uNutmuş gibi davRaNdım,SeNdeN başka hiç kimseye yakıştıRamadım!
eLimde deqiL neFretim büyüyoR insanLaRa..
KaL Dedim Gittin .. Benim HikayemDin Bittin ..
MéLékTim $éyTaN dédiNizZ arTıq $éyTaNım HépiNisS GöRécéqsSiNizZ !!
Şunu unutma hiçkimse ve hiçbirşey unutulmaz değildir..Sen bile.. haa bu arada Sen kimdin
Artık kapıyı çalan ben değilim anne ruhuma başkası girdi dünyanın son günü gibiydi sanki tüm dokunduklarım eriyip gitti… Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşt!!
herkesin üç kişiliği vardır;ortaya çıkardığı,sahip olduğu,sahip olduğunu sandığı...
KayıpLarim çok Ne yazaR Senide kayßetmisim ßen kimLeri taRihe gömDümSen ßiLemezsin KaLßimdeki imParaTorLuğun efenDisi ßenim Seni aZ önCe idaM eTTirdim..
Şeytanım sen oL geL karanLığıma, ateşinLe yak ve AzraiLim sen oL geL yanıma öLümü ver..
hEr roManda bİr kAhraMaN oLduM ama eN cOk kEndİ hiKayEmdE yoRuLduM...!!
GözLer YaLan SöyLeMez SözLer iSe YaLanDır , Senin AŞkın MeLeğim MasaLLarda Yaşanır...
beni sana baglayan tek sey alipta vermediklerin kapina dayanirsam sasma sende kalmis terliklerim ...zuhazuhaxD
kaLbime sapLandın bir oK qibi we aRtık hayatıM inaN boq qißi xD
kaR$ıLıqsıs duyguLar nefRet kusaR..ßn gidiiim ßu gece buRası ßana Dar ! haDe BB :/
GeLeceğiM ßeKLe DeDi... ßeN ßeKLeMeDiM o Da GeLmeDi... öLüm Gißi ßir ŞeYDi aMa KiMSe öLmedi...! X(
Gidiyorum demeden gidisim varya süperdi, o surat ifaden görüLmeye değerdi.. xD
Yetişemediysen El Salla!!!..
ßénimLé Tanı$mak Mı İstiosun¿ Zéki OLmaLısın... ßéni YakaLamak Mı İstiosun¿ HızLı OLmaLısın... "ßén" OLmak Mı İstiosun¿ Ahuzahaha. $aka Yapıo OLmaLısın.!!
gördügün sey ınandıgım sey degıL sadece sey...!
ßenle yaşadıklarını unut yaşamadıklarını düşün
DaTLu_mELeqM Admin
Konu: Geri: NicKLER Paz Kas. 09, 2008 7:30 pm
sEnsİz qeÇen heRqÜn iÇin kApImA ÇelEnk qÖndErrR..
muTsuzum i$te var mı diyeceğin? Takvime baqtm yok bi geLeceim.. hayaTa koL gibi bnde gireceim!! tuTma neFesini bekLemeyeceim!!
Dikkatimi Çekmez kiMse Dikkat eDerim !$!me geLiRSe
Ben imkansız aşklar için yaratılmışm ne kavuşmayı bilirim ne de unutmayı!...
éRkékLér qißi savunamadıqın a$kın iÇin $imDi kaDınLAr qißi oTurDa aqLa (;
Boşver beni aldırma ben söylerim takılma, Aşk denilen meydanda görüşürüz nasılsa!
Sanma ki pek de masum, Öyle büyük konuşma, Aşk dediğin o yosma, Takar boynuna tasma!
Sende hiç gurur yok, Sende hiç kişilik yok, Laftan hiç anlamıyorsun, Yapıştın bana çıkmıyorsun !
Yazmak tarzım değil! çizerim (H)
Tek bir ihtimal var. Ben olmadan bir hiçsin!
Ben kabuSLarLa büyüDüm, hayaL etmek ne haddime ?
Boşa akıTma qöz Yaşını Sana yoL yakıŞıR
BiranDa qittin Şimdi dönmeq Ne Sana ne Bana yakıŞır
DaTLu_mELeqM Admin
Konu: Geri: NicKLER Paz Kas. 09, 2008 7:31 pm
3-5 tanenizi seviyorum... bazılarınızdan nefret ediyorum... bir çoğunuzsa umrumda bile değil...
ona değer verip aşkı bulacağıma, x'e değer verip y'yi bulurum (;
ßéN a$kı SéNdé ßuLdum… SénDé ßénDé… ßénDén SonRa oNu mu ßuLdun ? Z€VKSİZ…! SéNDéééééééééééééééé
Boşa akıTma qöz Yaşını Sana yoL yakıŞıR
BiranDa qittin Şimdi dönmeq Ne Sana ne Bana yakıŞır
qiDişin biLe baskayDı..!!
Séviorum. ßnCé oda séwio ! Cünki ßn öLé Dü$ündm. En azınDan ßu ßni mudLu éDioo
yaLAn askLArLa DoluyDu soqaqLAr bn Sna inanDım Sn yaLAn oLmamaLıyDn!!seN dü$ünürsün, Ben uygularım iŞte farKımıZ Bu!
haLa anLamadın.. 40 fırıN ekmeK yeSende kaR etmez.. HamuRunda yok deLikanLıLıK.
Sussss! Adam oLmak susmakLa başLar. Sus ve itaat et!
seNi aDam eDerdim ama çoktaN köpeğim oLmuşsun, ne luzmu var!
siyah beyaZ ßiR hayat yaSıORm bnDen renqLi ifaDeLEr beqLEme!
ßen saDece aqLayaRak seyRettin kaybeDişLerimi..
Sari Lacivert Rengimiz Bizim!, Gurur Verir Tarihin Fenerbahcem Atamiz''in Sozunden Belli Degil Mi, En Buyuk Sensin Fenerbahcem!!!
Bir Fenerbahceli Dunyaya Bedeldir, O Da Atamizdir!!!!!
Yokluğum varlığımı arat,aydınlık günü karart
Onu düşünürüm hep ah çekerek kal demeseydi vururdum kendimi ani, Gülümserim içime düşer göz yaşlarım,şeytanımı taşlarım!
Zamanı kendi elinde tutmaya çalıştığın için, Ne yazıkki ellerini kırdım!
Bana iyi rol verin, Amacı var yapılan her eylemin!
KabuLLendim herşeyi oLduğu gibi, YoLa çıktım, yarınLara...
Kelimeler yetse daha neler neler buldum.. Elimle koymus gibi huzurluyum !
Çok eskiden adı varmış, Başka bir tadı varmış, Adam gibiymiş Sevmeler !
Life.. has betrayed me once again (HAYAT... BİRKEZ DAHA BANA İHANET ETTİ)
hiç1 sevap mutlu etmedi beni seninle girdiqim günahlar kadar
sensiz kaldı bu qözler sensiz kaldı bu eller boşwer canım sensizde qeçer bu günler xD
Microsoft Daha Kötüsünü Yapana Kadar En Kötüsü Vista!
DaTLu_mELeqM Admin
Konu: Geri: NicKLER Paz Kas. 09, 2008 7:31 pm
Şekerim şirinim şahaneyim Çektiqin çileye tek bahaneyim Melekmiyim Perimiyim bilmem ki neyim. Ya ben ne tatlı Şeyimm
benim olman; yıllardır aranılan ve bir türlü ulaşılamayan paha biçilmez bir hazineyi, bulmak gibiydi sana böyle bağlanacağım en başından belliydi en kötülerin bitişleri, en iyilerin başlangıçları sendin sen, bu katarda en önde gelendin. fakat hiç ummadık bir anda yok oldun, gittin. yine zehirli yağmurlar yağdı üzerime, ıslandım gidişinle siyahın en koyusuna boyandım başladığım yerdeyim şimdi yine beni bulduğun yere, tıpkı bulduğun gibi bıraktın
yürürüm ipte,ağım yokken hemde, kopkoyu içim inan çok çalıştım bu kalpsiz dünyayı sevebilmek için. neyim var ki sanki senden başka hadi son birkez ceplerini yokla aşk kırıntıları kalmış olmalı biraz..
DaTLu_mELeqM Admin
Konu: Geri: NicKLER Paz Kas. 09, 2008 7:32 pm
ßélki Sandığın Kadar Ukala, ßélkidé Tahmin Êdémiyécéğin Kadar Mütévaziyim.. ßiraz Saklıyım, ßazén Yasaklıyım.. Kimséyi Örnék Almam.. Kimséyé Örnék Olmam.. Arkama ßakmam.. ' Asla ' Démém .. ' Kéşké'léri Sévmém!! Eléştiri Dinlérim Nasihat Dinlémém!! Kimsé ßana Masal Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén..
Hiç mi doğru insan çıkmadı karşıma? Çok mu iyi davrandım onlara? Çok mu merhametli oldum? Çok mu kadir kıymet bildim de yaranamadım? Cevapsız bir sürü soru...
Hér Adamım Diyen Adam DéğiLdir,, SéninDe Dédiğin Gibi Hér DélikanLıyım DiYén DéliKanLı Déğildir SénınDé olmaDığın Gibi .!!!!
DaTLu_mELeqM Admin
TeRk eTtM, tErk eDldM, duRmaDm yOla deVam eTtM, cıKmaZ yoLun sOnnDa keNdime kenDm yeTtM..
Görünmez camlara mı çarptım Dalgınlığın aynasında o akşam Bambaşka bi' şehre uçacaktım Yıldız yağmurunda sırılsıklam..
DaTLu_mELeqM Admin
Konu: Geri: NicKLER Paz Kas. 09, 2008 7:32 pm
BeLkide hisLerim oLdu Bir sapLantı yavaşça öLdüren Bir BuLantı aCıLarLa doLu pis Bir kaLıntı Bitmez oLdu Lanet oLası Bu Takıntı . . Ben Bir Cadıyım Sende Herşeyim Olan Bi SüpürGe Farzetki Senden Vazgeçmişim CadıLığımın Bi Önemi Kalır mı Sence
Geceye yeni şiirler gerek, Gemiye yeni fırtına Her eylüle başka yağmur Kalana taze baharlar lazım Ve gidene biraz yürek Kaçanlar pişman şimdi Kalanlar, sevmeye devam edecek.....
Sustum...! Tuz basıp yaralarıma, ne kadar susulacaksa o kadar sustum! Tam acılarımı haykıracaktım ki, sustum...! Bir çığlık kanıyor demedim en derininde yüreğimin... İçimdeki volkanları boğarak sustum...! Açmadım kimselere yüreğimi...! Hançeri sadece kendime sapladım ve sustum...! Hüznü yüzümde, acıları gözlerimde topladım sustum...! Bir ah sürüp dudaklarıma... Ne kadar susulacaksa, o kadar sustum
DaTLu_mELeqM Admin
Konu: Geri: NicKLER Paz Kas. 09, 2008 7:33 pm
Hayaller kurduklarım bilmeden yorduklarım Üzülüp kırdıklarım madem küskün bana Söyleyin affetsinler bir şans daha versinler Karşılıksız sevsinler yeter bana...
Küçük yalanların ortasında biz Büyümekten korkan yetişkinleriz. Durdu zaman mevsim solmadan Dinlerken güzel bir masaldan.. Uyandım. Düş bitmiş. Kimse yok herkes gitmiş. Parti çoktan bitmiş..
Sözlerİmi GEri aLamam.. Yazdığımı yeniDen yazamam.. ÇaLdığımı başTan ÇaLamam.. Bir daha GEri Dönemem.. Akıyorsa gözyaşım kurumasın, coşup seven gönLümse durmasın ,dost biLdik anıLarım çağırmasın Bir daHa GEri DöneMem
HayaDımdan qidenLer. Bir daha qeRi qéLméi hayaL eDmein.. Hayatıma Yeni Girenler! qiDmeyi düşünürseniz hiç bekLemeyin.. KaLıp tanımaksa amacınız duruB dinLeyin. BaşkaLarından deqiL..! beni benden biLin..
Kimseye kizmiyorum artik Suçlu aramaktan vazgeçtim Kimseye cevabi olmayan sorularsormuyorum Biraz kirginim ama olsun daha güçlüyüm artik Galiba büyüyorum! Sabahlari gülerek uyanmiyorum ama Hiç olmazsa aglamiyorumda İstemiyorum artik çok fazla sey bilmek Yasamak dedigin böyle bisey demek...! öyLesine yaşıyorumm...
DaTLu_mELeqM Admin
Konu: Geri: NicKLER Paz Kas. 09, 2008 7:33 pm
NickLéRé dönéLim
Merak ediyorum acaba sana ne kadar geç kaldım... Acaba bana ne kadar geç kalacaksın.....
dağ gibi bir ihanetten düştüm..bu kendime son gelişim
kıpırdamadan duramayız bir aşk boyu..hadi en kanadığımız yerden susalım (;
Hep aynı olmak zorunda mı ayrılıklar,yalnızlığımın sesini kimse dinlemedi… Ben yalnızlığımı haykırdım ama kimse duymak istemedi…
Ayrılık kaçtı gözüme , belki ondan bu yaşlar...
adıyorum aşk'a geri kaLanımı suya söLedim gitti en son yaLanımııı...(((;