Mesaj Sayısı : 481 Yaş : 32 Nerden : istanbul Kişisel İletin : Seni Seven KaLbe Zulüm Et Et Edebildiğin KadaR bütün yoLLar Senin Olsun Git GİdeBildiğin KAdar.... Lakap : melenq Kayıt tarihi : 06/11/08
Sevmek yoksunu şaşkınlar sordular bana hiç sevdin mi diye Evet dedim sevdim Ama sizin bildiğiniz gibi değil Sizin anladığınız gibi değil Hani gecenin karanlığı çöker Çöker de ay kendini ışığında gösterir ya İşte ben bu emsalsiz görüntü için Aya ışığını veren güneşi sevdim Görüleni değil onu göründüğü gibi yapanı sevdim Evet sevdim ben Sevdiğimi gözleri için değil Bu gözlerde saklı bakışı için sevdim Sevdiğimi ondan gidecek güzelliği için değil Onda hep baki kalacak ruhu için sevdim Ve ben sevgimi hak edene verdim Tüketmedim onu sizin gördüğünüzde Harcamadım onu sizin sevgi diye kabul ettiklerinizde Evet sevdim ben Sevgimi hak edene verdim Sizin anladığınız gibi değil Sizin bildiğiniz gibi değil Bir kalp gezgini gibi değil Anlık sevdalar peşinde koşan bir şaşkın gibi değil Ne istediğimi bilerek Herkesin anlamını bilmeden ağzına almış olduğu sevgiyi Dudaklarında bir oyunmuş gibi tükettiği sevgiyi Atılmış olduğu yerden alarak Onu hak ettiği yere taşıyarak Gözlerim için değil de Ruhum için Evet sevdim ben