DaTLu_mELeqM Admin
Mesaj Sayısı : 481 Yaş : 32 Nerden : istanbul Kişisel İletin : Seni Seven KaLbe Zulüm Et Et Edebildiğin KadaR bütün yoLLar Senin Olsun Git GİdeBildiğin KAdar.... Lakap : melenq Kayıt tarihi : 06/11/08
| Konu: Aşkım C.tesi Kas. 15, 2008 5:26 pm | |
| İnsanın içine işleyen bir ayaza ev sahipliği yapan kış sabahında, seni düşündüğümde içime yayılan sıcaklığın, dışarıdaki iki metre karı bile eritebileceğini düşünüyorsam... *Uykudan yüzümde mutlu bir gülümseme ile kalkıp benimle birlikte uyanan güne seni adını veriyorsam... *Evimin bütün duvarlarında senin yüzünü görüp, bana baktığını hissediyorsam... Ve bu beni her gün, hep aynı şekilde heyecanlandırıyorsa... *İçtiğim çayımın şekeri, kahvaltımın her lokması senoluyorsan... *Sokaktaki bana bakan her insan, yüzümdeki tarifsiz sevinci görüp hayrete düşüyorsa... *Sevdiğin şarkıyı defalarca başa alıp bıkmadan dinleyebiliyorsam... *O şarkının her sözüne seninle ilgili ayrı bir anlam yüklüyorsam... *Yüzlerce kişinin arasında bile kadehimi sadece senin şerefine kaldırıyorsam... *Başımı döndüren şeyin aslında içki değil, sana olan aşkım olduğunu biliyorsam... *Yorucu bir günün sonuda ufacık bir sözünle, bir gülüşünle uzun bir tatilden dönmüş gibi enerji doluyorsam... *Gün boyu saatleri, dakikaları sayıp" Neden geçmiyor bunlar," diye haykırıyorsam... *Ve hep seninle buluşacağım anı bekliyorsam... *Seninle ilgili planlar yapıyorsam... *Sadece varsayımlara dayalı olsa bile o planlar, mükemmelleştirmek için her ayrıntının üzerinde dakikalarca düşünüyorsam... *İzlediğim filmdeki başrol oyuncularının yerine bizi koyup" biz olsaydık böyle yapardık" diyorsam... *Yüzyıllardır sevgililerin kullandıkları klasik sözlerin benim duygularımı anlatmaya yetmediğini anlıyorsam... *Yine bunları söylemekten hiç ama hiç bıkmıyorsam... "Hayatın en anlamlı şeyi ne" diye sorduklarında tereddüt bile etmeden senin adını verebiliyorsam... | |
|