Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 30 Nerden : céhénnémdén Kişisel İletin : emonita bonnybonn Lakap : ölüm meleği Kayıt tarihi : 01/01/09
Konu: özlem tekin şarkı sözleri Perş. Ocak 01, 2009 4:23 pm
Adresler Karıştı
Kaybettim kendimi karanlıklarda Unuttum derdimi boş sokaklarda Dolaştım yollarda avare avare Dolaştım başı boş bir çocuk gibi saatlerce
Kaybettim kendimi karanlıklarda Unuttum derdimi boş sokaklarda Saymadım saatleri harcadım gönlümce Saymadım kadehleri hesap kitap yok bu gece
Adresler karıştı bak biraz içince Durumlar değişti bak sabah çökünce Deli gönlüm yerinde durmaz oldu Buraları bize pek dar oldu __________________
kroniq-|-melenq
Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 30 Nerden : céhénnémdén Kişisel İletin : emonita bonnybonn Lakap : ölüm meleği Kayıt tarihi : 01/01/09
Konu: Geri: özlem tekin şarkı sözleri Perş. Ocak 01, 2009 4:23 pm
Aşk Herşeyi Affeder Mi
Çok üzgünüm istemeden Seni dün gece aldattım Kim olduğu mühim değil Sana bağlanmaktan kaçtım
Çok üzgünüm istemeden Bir bakışa aldandım İnan bana bütün sabah Pişmanlıktan ağladım
Aşk her şeyi affeder mi Dersin zamanla geçer mi Güzel günlerin hatrına Aşk herşeyi affeder mi
kroniq-|-melenq
Konu: Geri: özlem tekin şarkı sözleri Perş. Ocak 01, 2009 4:24 pm
Duvaksız Gelin
Dur gülüm sus ağlama Yeter çektiğin Kördüğüm körpe yüreğim Bak titriyor ellerin Seni ezenler ezip geçenler Taş olsun birer birer Neler ettin neler buldun Yok de haykır gelin
Böyle zorla düğün olmaz ki Yok mu sevdiğin Böyle zorla gelin olunmaz ki Yok mu bildiğin
kroniq-|-melenq
Konu: Geri: özlem tekin şarkı sözleri Perş. Ocak 01, 2009 4:24 pm
Herkes Şanslı Doğmuyor
Bir kuşluk vakti çıktı karşıma O günden beri kırgınım Aklım hep onda Bir yol olsa söylesem dilim varmıyor Varmıyor niye
Çok küçük yaşı zulmetmiş sokaklar Çocukluk gitmiş gözünde yıllar var Bir değil miyiz ki Herkes şanslı doğmuyor Doğmuyor niye
Ümidi yok bizden yardım dilesin Güvenmez ki el sözünü dinlesin Hiç mi sevmez anacığına dönesin Kimden hesap sorasın __________________
kroniq-|-melenq
Konu: Geri: özlem tekin şarkı sözleri Perş. Ocak 01, 2009 4:25 pm
Kime Ne
Gönlümde taş sevgim üç kuruşluk Cimridir gözlerim zorlasan ağlamaz Kime ne
Dostlar kısa bir sürelik -Çünkü- Vefasızlık diz boyu Anlatamam derdimi canım istemez Kime ne
Kime ne karman çorman hayatımdan Kime ne yalan dolan masallarımdan Kimene yavuklumdan sevdalımdan Ben mutluysam
Bir kadeh şarap Bir nefes duman Bir sıcak bakış bana yeter
Bir kadeh şarap Bir nefes duman Bir sıcak gülüş bana yeter __________________
kroniq-|-melenq
Konu: Geri: özlem tekin şarkı sözleri Perş. Ocak 01, 2009 4:25 pm
Niye Bana Bu Ceza
Zordur zor yalnız olmak bazen Yokmu sor bir bileni Çoktur çok yalnız olan zaten Varmı sor benim gibisi