Mesaj Sayısı : 481 Yaş : 32 Nerden : istanbul Kişisel İletin : Seni Seven KaLbe Zulüm Et Et Edebildiğin KadaR bütün yoLLar Senin Olsun Git GİdeBildiğin KAdar.... Lakap : melenq Kayıt tarihi : 06/11/08
Geçenlerde yaşadığım traji komik diyaloğa tanık olmanızı istiyorum...dersaneden emo olduğunu söyleyen bi kızla diyaloğum(not: bende kızın çakma olduğunu anladım makaraya bağladım anlayacağınız gibi bazı bölümlerde)bi şekilde kantindeydim emo konusu açıldı oturduk konuşuyoruz...
ben:::demek sende emosun?
dersanedeki kız::: evet ya 7 senedir emonun içindeyim (kız 16 yaşında,yani 9 yaşından beri emo bu duruma göre vay aniiim vay biz geriden takip ediyorusss)
ben:::hmm
ben::: iyi bakalım,nası funeral for a friend i my chemical romance bily talent falan bunları falan nasıl buluyorsun?
dersanedeki kız:::ya ben romantik filmleri sevmiyorum(my chemical romance'imizi kastediyo galiba kendince) onlar çok feyk duruyolar korku filmleri daha çok tarzım bide o billy talent sanırım şu braveheartta oynayan adamdı demi ay bayılıyorum ona çok karizmatik bi adam
benşaşırıyorum,afallıyorum bu anda nası olur ya tarzı)
dersanedeki kız:::ya nolduki?ama çok yakışıklı napayım ben:iyide billy talent bi grup mcr'de öyle...sen emo olduğuna eminmisin?kimleri dinliyosun? dersanedeki kız:ay karıştırdım abartma sende yanlış hatırlıyomuşum napıyım yabancı emo-pop gruplarını fazla sevmiyorum,o yüsden ilgisizim onlara biraz ben:abartmak??yabancı???emo pop???
dersanedeki kızoldu
ben:Tamam yok bişi..dumura uğrayarak soruyorum kimleri dinliyosun peki? dersanedeki kız:::ya daha çok türk emo rap yapanları dinliyorum ben sagopa mozole miraç kolera falan.yabancı o yüzden sefmiyorum
ben:::ke çok güzel benim işim çıktı arkadaş çağrı atmışta konur imgeye gidiyorum kusura bakma görüşürüz....
ve bidaha onu görmemek üzere hızlı bi şekilde bu ne üdüğü belirsiz tipten kaçıyorum.........umarım bidaha görmem...tam bir faciaydı aman allahım....