DaTLu_mELeqM Admin
Mesaj Sayısı : 481 Yaş : 32 Nerden : istanbul Kişisel İletin : Seni Seven KaLbe Zulüm Et Et Edebildiğin KadaR bütün yoLLar Senin Olsun Git GİdeBildiğin KAdar.... Lakap : melenq Kayıt tarihi : 06/11/08
| Konu: Emo....?! C.tesi Kas. 08, 2008 9:13 am | |
| T: Emo nedir, biliyor musun? A: Emo mu, demo olmasın o Tunç abi?
T: Emo nedir, duydun mu hiç? A: Yok. Nedir? T: Yazı hazırlıyorum da, fikrini alacaktım. A: [ekşi sözlüğe bakılır o arada] Duygusal müzik mi abi? T: Hı hı, eyw kardeşim.
T: Emo nedir, bilir misin? A: Amca oğlu T: Nasıl yani? A: Yöreye göre değişir ama hemşerimin kısaltması. T: Hmm, tamam saol.
T: Emocu tanıdığın var mı? A: Yok abi, işim olmaz. T: Neden? A: Ezik ergen abi onlar.
T: Emo nedir, nasıl emocu olunur bilir misin? A: Yumuşak insancıklar abi. Zavallılar.. Hayrola? T: Fikir Atölyesi için bir yazı hazırlıyorum da… A: Abi kafayı yedin sen de. T: Eyw baba… A: Ne zaman yayınlarsın peki? [Merak da var!]
T: Türkiye’de de emolar sayıca artıyor galiba? A: Maalesef abi. T: Neden üzüldün? A: Bunları yakaladığın yerde dövecen abi. T: Hmm, peki saol…
T: Emo nedir, biliyor musun? A: Emokid? Teenager’larda yeni bir trend abi. T: Senin düşüncen ne? A: Kızları hoş da, erkeklere yakışmıyor… T: Hmm A: Bir hayat felsefesi onlara göre. Nasıl felsefeyse! T: Var mı hiç emo arkadaşın? A: Uymaz bize abi. | |
|