DaTLu_mELeqM Admin
Mesaj Sayısı : 481 Yaş : 32 Nerden : istanbul Kişisel İletin : Seni Seven KaLbe Zulüm Et Et Edebildiğin KadaR bütün yoLLar Senin Olsun Git GİdeBildiğin KAdar.... Lakap : melenq Kayıt tarihi : 06/11/08
| Konu: İmoTörki Kara Ambar KamyoncuLar Derneği C.tesi Kas. 08, 2008 9:13 pm | |
| İMOTÖRKİ KARA AMBAR KAMYONCULAR DERNEĞİ ferrarisini satan bilge ise kamyonunu satan delidir ne orhan ne müslüm ne ferdi en sevdiğim parça yedek parça KurucuLar:
DaTLu_mELeqM İDOLÜMÜZ[RéCép iVéDİk] Gamyon Ah yollar yollar, hayatımı çaldılar. Akıllı ol. Al fordun dizelini, sev köyün güzelini. Alırsın ford, olursun lord! Allah'a emanet... Allah'ım, beni dostlarımdan koru. Düşmanlarımla ben ilgilenirim. Arabam yok ki manitam olsun kamyonum var canım sağolsun... Arabana değil yaradana güven! Arabanın dizeli, sevdim seni köylü güzeli. Araman için illa hata mı yapmam gerek? Asfalt şovalyesi Aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza! Aşk bilenin, yol gidenin. Aşk bir otobüstür binmesini binmeli, son durağa gelmeden inmesini bilmeli. Aşk çekenin, yol gidenin! Aşkım bir sabun ise, köpürt beni pakize. Aşkın bana hız verir, yağmur camur vız gelir. Aşkta hızlı,yolda yavaş. Biz Karslıyız arkadaş! Aslana adres sorulmaz! Aslanlara söz verdim, çakallara yem olmam! Ateşle yaklaşma. Seni de yakar bu aşk beni de. Babalar önden gider, çünkü çocuklar yolu bilemezler! Babam sağolsun da, arabayı ben aldım. Babama sordum senin gözünde değerim ne kadar diye dünyalar kadar dedi dünyanın değeri ne kadar diye sordum beş para etmez dedi Balıkların gözyaşı denizde belli olmaz. Bana hava atma, havan kime yabancı. Bas gaza, frene, debriyaja... götür ver parayı vergiye, stopaja. Ben bir kadını sevdim mi gözüm gibi bakar, ilah gibi taparım; ama ki bir yanlışını görmeyeyim bir bidon benzin döker çatır çatır yakarım. Ben bu yola baş koydum, ardımda boşluk bıraktım. Ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim... Beni bir sen anladın, sen de yanlış anladın! Beni izleme ben de kayboldum! Beni yollar değil dostlarım yordu... Benim yaşadıklarımı hayal bile edemezsin... Bi kızların nazına bi de ara gazına hastayım. Biçki dikiş kurslum. Bir garip yolcuyum hatay yolunda, karpuz dolu back seet of my car. Bir hostesim bile olmadı... Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında... Bir sabah uykusuna bir de sana hastayım. Biz aşka baba dedik, o bizi yetim bıraktı. Bizi çekemediler, halat koptu. Bolu dağı yokuştur manzarası pek hoştur şöför kölen olayım beni yare kavuştur Boynumuz yiğit boynu bükerse sevda büker... Bu araçta binlerce beygir ve bir eşek çalışıyor... Bu dünyada herşey paraysa üstü kalsın! Burma burma bıyıklarım, Tarkan seni ayıklarım. Bütün duygularım ağır yaralı... Büyüyünce tır olacak! Cahille muhabbeti kestim! Çarpma bana, devlet sarsılır... Çekemediler bizi çünkü halat koptu... Çilemse çekerim, kaderimse gülerim! Çocukken şeker için ağlardım, şimdi senin için.
Naz yapma. Nazar etme gençliğim var. Nazar etme ne olur, çalış senin de olur. Ne Müslüm'den ne de Orhan'dan, sevdiğim tek parça 'yedek parça'. Nereye çuf çufluyoruz? Neskafe bile üçü bir arada ben hala yalnızım! Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilme. O gözlerin var ya! Benim olacaksın delikanlıca. Ölmek kaderdeyse boyun büker geçerim. On tekersin çok şekersin. Önce Allah'a, sonra bana emanetsin. Önünü görmeden sollama, evine acı haber yollama. Otobüsçü değiliz ki hostesimiz olsun taksici değiliz ki manitamız olsun biz de sebzeciyiz arkadaş yolumuz açık olsun! Ovada yeşil ot, rampada mavi ford. Öyle birini sev ki, sen ölünce o hiç yaşamasın. Para için mor ışık neyse insan için ben oyum. Radar mahkumu. Rahmetli de sollardı... Rampaların ustasıyım, gözlerinin hastasıyım. Rampanın atmacası! Gaz, fren, sanzıman; halin duman! REAL MARDİN
JunioR emo'dan Fan kıLabımıza resimLer
| |
|
DaTLu_mELeqM Admin
Mesaj Sayısı : 481 Yaş : 32 Nerden : istanbul Kişisel İletin : Seni Seven KaLbe Zulüm Et Et Edebildiğin KadaR bütün yoLLar Senin Olsun Git GİdeBildiğin KAdar.... Lakap : melenq Kayıt tarihi : 06/11/08
| Konu: Geri: İmoTörki Kara Ambar KamyoncuLar Derneği C.tesi Kas. 08, 2008 9:13 pm | |
| princess.of.darkness'den kamyon sözLeriAKÇA ÇİÇEYİM YOL VER GEÇEYİM.. kalbinde yerim yoksa sewgilim farketmez ben kokpitte giderim rampada gecme beni duzlukte ezerim seni rampalarin ustasiyim gozlerinin hastasiyim karayollarinda degil,senin kollarinda oleyim sen dogan gunes, ben yollarda cilekes yollar gidisime, kizlar durusuma hasta sollamayi zevk edindim sagdan ese ne arar (anlayana) burma burma biyiklarim, tarkan seni ayiklarim butun sucu 2 kadeh raki icmekti JunioR_eMo'dan gifLer KATILIM KOŞULLARI 1- herKéS kurufasulyeyLe çekiLmiş resmini yayınlayarak üye olucak 2-D sınıfı ehliyet 3-GeiriyLen camı catLatmaLı 4-osuruquyLan $i$e dewirebiLmeLi 5-Kamyon Arkası YazıLarı ÜretebiLmeLi Fan kıLaßımızı temsiL edEn söz: "Msnimi éKLéMédiLéR. SéN $öFörSün déDiLéR"
| |
|